Pages

Saturday, January 28, 2012

Egészség

Üdvözöllek!

2008 januárjában volt egy rákműtétem. Azóta sokkal inkább tudatában vagyok az egészséges életmód fontosságának, különösen mivel énekesként és táncosként legfontosabb munkaeszközöm a testem.

Mivel nem csupán előadóművészeknek van szükségük egészséges életmódra, megfelelő táplálkozásra, és minden másra, ami ahhoz kell, hogy szervezetünket erős, energikus legyen, nagyszerűen érezzük magunkat és úgy is nézzünk ki, hanem mindenki másnak, aki jó formában akar lenni - és ki ne akarna? -, szeretném megosztani azokat az ismereteket, amelyeket jómagam hasznosnak találtam. És ha valahogyan erre az oldalra kerültél, az azt mutatja, hogy érdekel az egészséged, és valószínűleg készen állsz arra, hogy valamit kedvezőbb irányba változtas meg, ami remek!

Itt csakis olyan termékeket, szolgáltatásokat ajánlok, amiket személyesen használok, és amik nekem (illetve családomnak, barátaimnak) beváltak. Megvásárolhatod őket közvetlenül erről a weboldalról, másokat máshonnan. Kérlek, tartsd észben, hogy ha azt ajánlom, vegyél meg valamit, akkor az az elsődleges szándékom, hogy olyan megoldást javasoljak valamilyen problémádra, ami bizonyítottan működik, ezért lelkesedem érte, és őszintén hiszem, hogy megéri kipróbálnod. A többi rajtad múlik

Meg aztán olyasmiket is meg fogok veled osztani, amik semmibe sem kerülnek, sőt, esetleg még pénzt is takaríthatsz meg velük - trükkök, apróságok, amiket megtanulhatsz és használhatsz.

--
Íme, Andrea néhány titka. Szívesen hallanék róla, hogy neked mennyire váltak be. Kérlek, írd ide hozzászólásban, vagy küldj emailt!

Egészséget!
Gerák Andrea

Jogi nyilatkozat: ezen a weboldalon semmi nem értelmezendő kóros állapotok diagnosztizálásaként illetve gyógyításaként. Ilyen esetekben orvosi, természetgyógyászi konzultáció ajánlott

       Kapcsolat


No comments:

Post a Comment